Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon kommer om natten

 

ett andetag i din
famn, en flämtning
du inte märker, en
kyss för en annan,
en hand på mitt hår

en aning i rummet,
förnimmer du den,
den finns fast du
saknar, den finns
där du står

du vilar med tanken,
fast timmen aldrig blir
slagen, du känner min
närhet, jag står här
alldeles naken

 

hon kommer om natten likt älvor och troll,
hon kommer med njutning när klockan slår
tolv, hon dansar framför dig, med barfota
steg, hon dansar och andas så nära intill,
hon kommer om natten och är alldeles ren

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-01 18:50



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
vilka underbart lustfyllda toner
2012-05-02

  Hanna Mari Wallin
Denna dikt tycker jag mycket om..lite magisk...
2012-05-01
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP