Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skriver mig i sär

 

men som varje ord, finner sin plats
och lyser ensam och samman och mellan
så skriver jag mig i sär

står i skuggan bakom orden,
ensam och samman och mellan

förundrad över makten, sällsamt lyssnande
efter betydelsen, lydelsen, kraften

 

 

jag skriver mig isär, och sönder och samman

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-05-02 16:23



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Tycker om ditt sätt att använda orden på.
2012-05-03

  Lars E Jönsson
så kan det va, bra text med ett tänkvärt innehåll
2012-05-03

  Ewa Åkerlind
så bra!
2012-05-02

  Gunnar Hilén VIP
sista raden blir en klassiker...är en redan, är redan en, en är redan...
2012-05-02
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP