Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tack Cah..




jag väver ett liv

 

Jag tror att jag skriver, men
inget kunde vara mera fel

Jag tror att jag diktar en
samling för dig att läsa
jag tror att jag tramsar
lite ord för dig att skratta
jag tror att jag berättar
en hittepåhistoria

Jag tror att jag skriver, och
inget kunde vara mera fel

~

 

Jag väver en löpare, ett
lapptäcke som fångar
ett liv

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-05-02 21:40



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Underbar!
2012-05-03

  Yrre VIP
Stannar till i förundran över de sista raderna, så vackert
2012-05-02

    ej medlem längre
Så underbart du formulerar det.
2012-05-02

  AgnesP
så väldigt fin..
2012-05-02

  Ewa Åkerlind
Åhhh - ja nu blev jag så där utan ord igen :)
2012-05-02

    Birgersdotter VIP
Så fint...
2012-05-02

  Roza
Vad fint skrivet. Så sant om skrivandet, med orden väver vi ett liv!
2012-05-02
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP