Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Båten drog hon upp redan på Försommaren

 

***

så stormar det då åter
på hav och land
båten drog hon upp
redan på försommaren
utifall

havet är svart
och vitt
av skum
som spottar henne i ansiktet
för hon har inte vett att flytta på sig

stranden är hennes
hem

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 126 gånger
Publicerad 2012-05-03 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP