Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och båten drog hon upp redan på försommaren

 

så stormar det då
åter
på hav och land
båten drog hon upp
redan på försommaren
utifall

havet är svart
och vitt
av skum
som spottar henne i ansiktet
för hon har inte vett att flytta
på sig

 

det är ju hennes hem

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-03 19:49



Bookmark and Share


  Anya VIP
Ja men så målande beskrivet om hur våra psyken fungerar. Helgardera sig utifall. Denna gillade jag!
2012-05-03
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP