Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men satan i gatan då

 

bara godnatt,
i rymden mellan
dansande stjärnor och lämnade
bloss
där natt möter
gryning
emellan vargtimme

den som stör
den som gör
den som hör
den som bör

veta, leta, reta

sinnen

till nya dagar i förgänglighet
nya höjder där husen är högre
än
trädtopparnas nya skott

och så tänker jag att jag
bär

i en bucklig, rostig, smutsig

kärra

[ja, som min far och alla andra kallade mig som liten

kärran

och, nu är det bara han och kanske nån modig
på jobbet]



men,
och

så.. slänger jag alla jävla torra kanter
äter det göttaste i mitten och skiter i vad andra tycker
tänker det är deras
problem... men.. ja, men .. fan ,,, det blir ju


MITT

 

men,

satan i gatan och jävlar


vad jag undrar...


 

ett stjärnbloss bort

*

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-03 21:46



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
du har många strängar på din lyra...det här känns som en ledsen...arg...pippi...med riktig pappa och därför har denna pippi någon riktig hon säger godnatt åt och därför törs hon vara sig själv...och skita i andra...satans bra denna !
2012-05-04
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP