Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjung mig Rosor

 

sjung mig
rosor
på ett silverfat

dra mig framlänges
när jag är
stuck in reverse

och kyss mig hela vägen
in i den blomstertid
vi skapar i varje
ögonblick
av
samförstånd

blomma mina ängar
fulla av svarta får
och mjölkpallar
vem som helst får sitta på
men inte
jag

sätter mig i skuggan och väntar
lite
till
ingen räddare för vargen
än jag
är

vaska guldet vid
min källa
renare än vatten
katten har inte varit där

skatorna sitter på taket
väntar på rätt tillfälle
det är det som gör
tjuven
sägs det
men fan vet

så sjung mig rosor
genom hela den blomstertid

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-05-03 22:36



Bookmark and Share


  Nanna X
fin inflätning av saga och sång!
2012-05-04

  Lars E Jönsson
likt en forsande bäck forsar orden ut, låt bäcken aldrig torka ut
2012-05-04

  Gunnar Hilén VIP
vilket jävla öööös...vilken ordglädje ! rädd som fan men bullrar som en stingslig kossa inne i lagårn...stark frisk glädje hela vägen....
2012-05-04
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP