Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skatorna på Taket

 

Skatorna har lämnat taket. Så jag kan sakna
skränet fast jag hatade det då. Då när ljudet
var överväldigande,

när jag inte kunde sova

 

nu är det tyst.

 

Jag kan fortfarande inte sova,

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-03 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP