Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

planlöst vandrar -

 

när vilsna tankar
hittar hem igen
kan de få ris att de varit på irrvägar
eller ros att de ville återvända

när stulna stunder
återlämnas
kan man slänga dem för att de är smutsiga
eller tvätta dem rena för att åter tas i bruk

 

planlöst vandrar
så stunder och tankar
på vilsen väg

rädda för att aldrig hitta
hem igen -

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-04 18:15



Bookmark and Share


  Nanna X
tvätta stunder låter som ett bra återbruk : )
2012-05-05

    ej medlem längre
fastnar särskilt för avsnittet om de stulna stunderna
2012-05-04
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP