Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haikudikt 11 maj

Kärlekens sämjor
Vibrerar, helar, lyfter
Värmer ens boning

Puls som het lava
Livslågor i fördubbling
Rågat hjärta

Befriande skönt
Ekot ropar efter mera
Allt är kärlek, ja

© Ann-Britt Berglund




Fri vers av Ljusletaren
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-11 07:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Störst av allt är kärleken"
2012-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren