Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

 




När det blir för tungt.

 

När hjärtat blir för tungt

 

och

 

man inte längre orkar bära på det.

 

 

Så önskar man att

 

någon kunde lyfta upp en,

 

bara sådär för en tiondels sekund

 




Fri vers av Manal
Läst 358 gånger
Publicerad 2006-01-31 22:50



Bookmark and Share


  karenina VIP
"...bara sådär för en tiondels sekund..."

sex små fina rader som är så stora och sanna!
2006-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal