Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försöker hitta hem

 

Med sorger i mitt hjärta

så försöker jag

att hitta hem.

 

Hem till det hus

som en gång älskade mig,

uppskattade mig

och aldrig kunde såra mig.

 

Med tårar längs

mina kinder

så försöker jag minnas

fina stunder.

 

Jag anstränger mig verkligen

men det enda jag ser

är svarta själar.

 

Ska nog vandra vidare

och försöka

hitta hem.

 




Fri vers av Manal
Läst 413 gånger
Publicerad 2006-01-31 23:38



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
vacker tanke om att hitta hem...lätt att forsa med strömmen och leta efter själens boning..Bravoskrivet!
2006-02-04

    Mejja
Att söka sig hem igen... att finna ro. Ja känslan inuti så viktig.
Sök och du ska finna.....
2006-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal