Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

Så gömmer sig världen, under hennes fötter, igen
så vandrar ljuset hem, men bort, från henne
så lägger sig oron, som en mörk skugga vart hon går
så som det aldrig var menat att få
ro
så som det var galet redan från start, redan då





Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-05-12 22:48



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
bra! och genialt vackert skrivet
2012-05-12
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP