Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 14 maj

Uteliv ja visst
Maten fixas i ett nafs
Smakar mer än bra

© Ann-Britt Berglund




Fri vers av Ljusletaren
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-14 08:01



Bookmark and Share


  anits VIP
En känsla som känns igen
2012-05-14

  Bibbi VIP
Känslan känns igen.
2012-05-14

  Lynx63 VIP
Å så fint...
Texten gör mig hungrig...
Bilden gör mig lugn...
2012-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren