Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valet var inte mitt

Så underligt om man börjar tänka efter ordentligt hur lustigt allting blev till slut
Omkretsad av en hop av nära och kära som uppmuntrade som släkter alltid gör
Telefonen som ringde bara för att få höra röstens besked på hur det var just idag
Värmen av påhälsningarna gillades trots att det kunde vara i tid och otid ibland

Kärleken av att någon av alla de sina som bryr sig just på det där speciella sättet
Uppmärksamheten av önskan att veta vad som händer och sker just nu i ditt liv
Tankar som värms upp genom att se ut över sitt liv som har uppdagats av dessa
Varenda en var viktig på sitt sätt för att få min väv att bli stark och ytterst tålig

När alla fragment hade ramlat på plats från er alla så kände ni att det var dags
En efter en lämnar över till skilda personer för fortsatta meningsfulla tillskott
Arvet består av att kämpa med en envis och ivrig glöd för att vinna sig terräng
Valet var inte mitt det var erat val för mitt hemliga väljande ser ut på annat sätt

© Ann-Britt Berglund








Fri vers av Ljusletaren
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-14 12:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Begrundar djupt.
2012-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren