Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du säger; älskling

 

Du säger jag måste sluta gråta nu,
du stryker mig på kinden och säger;

Älskling,

 

Du säger jag är vacker de få gånger jag ler,
du står där vid min sida

Älskling,

 

Natt som dag som natt

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-05-14 22:37



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Trösterikt skönt!

/kram
2012-05-15

    ej medlem längre
vilken gåva.
2012-05-15

  Jana
Vackert. Men kanske inte självklart. Jag hoppas att jag är vacker i någons ögon även när jag inte orkar le.
2012-05-14
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP