Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känn bara hur mitt glitter vandrar lätt över din hud

 

jag vet, det är galet, det regnar tomtebloss
och stjärnglitter utanför mitt fönster, tomtar
i varje vrå, troll och knytt och älvor bland
mjuka mossor,

jag vet det är galet,

lek och fnitter i mitt ansikte, stojiga tankar,
nojorna under sängen, gömda glömda

jag vet,

det är galet

 

idag är himlen dun

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-15 07:15



Bookmark and Share


  surface to air
Härlig läsning!
2012-05-15

    ej medlem längre
Trolskt bra
2012-05-15

  Nikolaj
Vackert och välkomponerat, hoppfullt.
2012-05-15
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP