Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ickesammansatt

 

Du frågar hur jag
går ihop, det mjuka
pleasandet, det sköna
vackra, sköra rädda

andlig / het
och analysen och matematiken och strukturen
längtan ledan tanken

lusten och och och och känslan och kärleken och
sorg blandas i skratt

och vidderna

gråten där oron

drivet, fan det där jävla drivet

 

rädslan och det aldrig vågade mot det

upp / nådda

 

du frågar hur jag går
ihop, det tydliga starka,
det karga, hårda skal runt
hjärtats slag

du frågar hur jag går ihop,
det gör jag inte

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-05-16 20:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En fullkomligt klockren text full av passion och driv och insikter. För hur går någon människa ihop egentligen? Det är bara att konstatera att vi är levande motsägelser allihopa.
2012-05-20

  Wolf Wallström
Den här texten fortsätter rakt in i själslivet. Det svaga det starka det oåtkomliga.
2012-05-16
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP