Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en rädd krigare

 

små droppar
ur
finns inget stopp
flödet finns där
hela tiden, nogsamt

inte går det fort, inte är det lätt
men, det finns inget annat sätt

små droppar
lägger sig stilla, nästan smekande, smälter samman
delar till helhet; samhörighet
inget kommer undan
urholkar, tränger undan
fyller

vägrar kuvas, byter rädslan

smälter samman bildar nya hav




jag gråter




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-05-22 19:35



Bookmark and Share


  AgnesP
Åh så fin.
2012-05-22

    Shush
Underbart skrivet. Orden flödar fram.
2012-05-22
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP