Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mellan världen och andligheten

 

rummen dras åt

tystnaden omsluter
hör bara hur

nej, säg inget
lyssna in
vänta

in

hitta sprickorna
där fingertopparna klöser sig fast
i fasaden

hur länge ska vi orka hålla kvar, när

mina spår aldrig möter,
ändå..

nu,
illusionernas mästare
är du

jag, också
vi

när blev min resa din resa min resa,
att färdas
i rum som är för trånga
alltid

aldrig för smärtsamt

okänd station, en nål på kartan

färden
den som var målet
men vi båda visste

det är här
jag alltid velat vara

~

låter sinnena
spela

sina egna draman

och,

livet går mot oändligheten







Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-22 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP