Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur .. sprungen

 

min väg är norr,
landar öster

 

där kust möter,

som linjerna talar
det enda språk jag någonsin förstått

min väg är norr,
väntar väster

 

söder och allt däremellan,
allt utom

 

det enda jag någonsin förstått

 

 

känner du vindarna,
de ropar så starkt i natt,

går mot sol

 

känner du språket ryta tyst inom,
allt du någonsin

 

 

~

 

 

vandringen har börjat

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-24 09:12



Bookmark and Share


  Erik H.J Hultin
En välkomponderad text fylld av mystik och lockande epik. Ett äventyr väntar framför oss, jag ser en dramatiskt dallrande soluppgång framför mig. Du förmedlar en tydligt förnimmbar känsla av hur språket ryter inom /...../ hur vindarna ropar. Fängslande och spännande text!
2012-05-24

  Hanna Mari Wallin
tycker om denna lite mystiska text...
2012-05-24
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP