Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när delarna så sakta bildar en helhet

 

såg du när himlen färgades röd,
brann i lågor
flammorna slickade runt anklarna
och såg du hur flagorna drev över ängarna,
omöjliga att fånga tillbaka,
brända, svarta sot

och hörde du ropet i vinden,
från norr kommande
hur ropet förbyttes i viskningar,
under fjällbjörkarnas förvridna grenar
strök över renlav och bort över
förfallna hägnader

 

kände du någonsin saven stiga,
i rytmer från trummorna

 

kunde du längta
som jag,

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-25 00:01



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
vacker känsla..
2012-05-25
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP