Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

människa ~ i obestämd form


som glasformation sprungen
ur blixtens nedslag i sand
unik
vacker, färg och form
ingen den andra lik

du säger att du förstår
jag ser
som du försöker
famlar, letar, ömsom kysser ömsom förnedrar

det är din natur

människa,

så obestämd, i sin form


du säger jag aldrig var vackrare än

dina sandkorn mötte mina
sammansmälta
i ett annat nedslag



*



människa, som jag
alltid skulle
älska,

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-25 09:36



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
ja det är vår natur...dömda till att älska
2012-05-25

  LenaJohansson VIP
bra
2012-05-25
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP