Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vackert va....snyft ;O)


Kärlek är

En längtan efter någon eller något,
eller att älska någon passionerat.
Känslan överväldigar oss alla.
Kärleken är vacker, stark och kraftfull.
Som en nallebjörn…




Fri vers av Andersx
Läst 555 gånger
Publicerad 2006-02-02 08:19



Bookmark and Share


  Andreas Safer
som islam för en miljard
2006-02-05

  Last Word Spoken
Bamse kram för den här vackra
deffinitionen av kärleken..;)
2006-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Andersx