Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när tonerna ändrar färg


gick vägar gick hjärtan
delade

i nedför i utför
rasande

i diken i smuts
jag

ibland uppför ibland ömt
strök håret från ansiktet

handlöst mot trottoarkanten

du,
torkade levrat blod från mina läppar
Sa: du,
du, du är det vackraste, vackra


fångade längtan fångade flykten
men,


Du såg



återhållna tårar, stum gråt



är tid är rum
delade



Du, min flykt mitt Alcatraz
Älskade, allt jag någonsin. Människa,
som jag såg som jag




~




stannar upp stannar här
delade


Hur du ändå,
strök mitt hår, trasslade tovor, kammade kammade kammade




Du,



är

och,

allt som är jag

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-05-25 15:40



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
känslofylld kärleksdikt
2012-05-26
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP