" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

titel tagen från en textrad i "väntar mig brunt" av eva dahlgren




fri med en välkänd himmel att sväva i


guppar röd mot stormigt hav
boj till synes på drift
fast förankrad

 




Bunden vers (Haiku) av kerstin skriver VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-26 11:04



Bookmark and Share


  surface to air
Tycker om den här, kan inte riktigt sätta fingret på exakt vad men får en härlig känsla i kroppen när jag läser:-)
2012-05-26
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP