Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och om jag väntar på våren

 

Om jag väntar på våren, säg att den är redan här
sommaren har slagit ut i blom, och när jag väntar
på våren, säg att den

var vacker när jag sov
om jag väntar på våren, säg att du målade vid havet
när vintern gav vika, säg att du

höll min hand
längs skummet som bröt vågorna i tavlan
och om jag väntar på våren, säg inte

att den
inte väntade på mig

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-05-26 12:38



Bookmark and Share


  Anya VIP
En mycket fin text med böljande rytm. gillar!
2012-05-26

  LenaJohansson VIP
vackert...
2012-05-26

  kirsti ylinikka VIP
Som en visa...Vackert!
2012-05-26

    ej medlem längre
försov du dig?
söt, mild text!
2012-05-26
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP