Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en armé av hästar skymtar som räddning


innan den sista striden kommer lägger
jag mig ner på marken med kroppen
mot. jag sträcker ut mina armar och
långt åt sidorna, så långt jag bara kan

rita din cirkel runt mig, innan. låt linjen
svepa in mig i din styrka. låt det bli en
symbol för att jag alltid är din. oavsett,
sen. innan



jag ligger stilla nu



innan

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-27 20:36



Bookmark and Share


  Nikolaj
Vacker, ödesmättad.
2012-05-29

  LenaJohansson VIP
vackert..
2012-05-28
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP