Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förgås, kan aldrig förstås

 

 

ett tyst, varför;

 

svaren finns inte att få
inte att ge

drunknar i den stumma ordströmmen
som vill försvara, förklara, få förståelse,
förlåtelse

finns inte att få

försoniong, förtroende,

 

 

 

vi andas inte,

bara håller

 

om

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-05-27 22:39



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
så välformulerat och berörande...
2012-05-28
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP