Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hoppa högre - En travesti i fyra tolkningar.


Konst?

Konst - utan fack, kategorier, ramar och fasta former.

Konst - ingen sa tack med svamlerier, gränser och runda normer.

Konst - Klicka på orden och kopiera utan tanke på följder.

Konst - Jag har en gräns som går bortom din kaninbur.




Fri vers av Ulf Popeno
Läst 492 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-28 12:39



Bookmark and Share


  Magica VIP
Bra!
2012-06-12

  lodjuret/seglare VIP
Ooooooh, jag tror jag döööör. Mmmmm, ooooh, aaaaah, mmmm. Mental orgasm.
2012-06-12

  Ulf Popeno
Tack så väldigt mycket för kommentarerna! Och tack speciellt till mister...? miss...? Dr...? whatever... Du verkar vara en av mina klassiska missbedömningar. Jag är ju människa, jag också.
2012-05-28

    ej medlem längre
Snygga tolkningar.
2012-05-28

    ej medlem längre
Skönt med frågor, tror ni har läst lite idag och vill komma med era reflektioner kring denna sajt och dess marodörer. Som sagt, alla vill bli erkända men ingen tar sig tiden då jakten på bekräftelse är en starkare drivkraft än önskan om att växa i sitt skrivande. En beklämmande sanning även utanför detta medium som kallas poeter.se. Mycket prat om fri konst, att allt är poesi, prosa etc ... alla är poetkollegor men glömmer bort att i första hand är de (ja, vem?) människor med vardagliga verk och inget fel i det ... Självdistansen däremot är sedan länge distanserad.
2012-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Popeno
Ulf Popeno