Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som om min dagboks utrivna blad blev lästa om och om igen

 

jag glömmer
den morgonen jag rev ut sidorna,
boken låg kvar då jag kastade
dem i elden

jag glömmer så lätt,
det som är skrivet inte får sitt bläck
till pappret längre

jag glömmer aldrig
det som stod skrivet

[så vandrar min tanke tillbaka, och fram, men mest irrar den som ett tomtebloss i nattens förgängliga månsken. jag säger inte kom hem, trots att det är det enda mina läppar vill, vill i natten fånga dina ord]

 

Läser mellan de rader som aldrig skrivs.

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 135 gånger
Publicerad 2012-05-29 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP