Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

illa rustad

 

det drar ihop sig till storm
fartyg i natten rustar

utom


låter allt skölja över

inom


allt söndertrasat


~

 



inga lanternor för spårning

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-29 20:58



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
bokmärkt
2012-06-08
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP