Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

byta ut de små bokstäverna

 

Tänkte sluta leva mitt liv
i små bokstäver. Tänkte,
det är min tur nu. Ta plats,
våga. Känna. Leva. Fullt ut.

Tänkte det var dags nu. Att ta
klivet. Ut. I det okända,
skrämmande stora. Blå. Ut
i det liv som är mitt.

Tänkte känna. Igen. Tänkte
vakna. Till nya dagar med
Hon den Lilla Stora. Göra varje
dag till Min.

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-05-30 22:57



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Bra! Så ska det låta. Det är rätt.
"Jag", sa Majakowskij, kort och gott.
2012-05-30

  Rise Little One
Bravo. Vilken stämning
2012-05-30
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP