Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtsamma tårar

Under en livstid så fälls det alltid tårar över någon som är förlorad
Livet upphörde på en gång med att ske och hända som på vanligt vis
Mörkret intog sin plats och förlamade hela ditt hjärtas sköra hålrum

Allt stannade upp och världen blev genast helt blockerad från detta liv
Din sorg kunde inte ens mäkta med att få ro till alla andras beklagande
Ekande tomt överallt och det enda som hörs är gråten som rinner över

Du har nu mött dödens vingslag från flera personer och inser tillvaron
Allt ska vara till en vila och en eftertanke för att åter kunna återuppstå
Ljuset kommer alltid igen för att belysa dig med kunskapens tillstånd

Spirande blomstring av en vacker pånyttfödelse sker mest hela vår tid
Borta är alla smärtsamma tårar när du inser vidden av livets kretsgång
Även den vackraste blomman infinner sig i en ny mästerlig skapelse

Tro på livet och ljuset och att allt återvänder omigen tillbaka till dig
Inse vidden med storheten att kunna fälla dina tårar och ändå småle
Ord är yttrade i självaste skriften att vi ska mötas åter och åter igen

© Ann-Britt Berglund
31 maj 2012




Fri vers av Ljusletaren
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-31 22:00



Bookmark and Share


  anits VIP
Fina och hoppfulla rader
2012-06-01

  ResenärGenomLivet VIP
Fina rader. Hoppfullt.
2012-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren