Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kmr slänga denna text i papperskorgen....varför envisas den att synas!? Finns texter jag inte ens själv gillar.


Jag fick aldrig Dig

 

Jag fick inte dina ord

Men jag fick dina viskningar

Som blev till böcker

I en hylla

Som samlar damm av för länge sedan

I mina dagar

 

Jag fick inte din hand

Men du berörde mig

Med smekningar

Som lindat sig som en ring

Runt min hud

 

Jag fick inte stormen

Men vindpusten

Du andas över mig

Känner jag än

 

Jag fick inte känna dig så där

Millimeter raksöm nära

Och även om jag vuxit ur

Mina kläder

Har känslorna sytt sina sömmar

Runt mitt hjärta

 

Jag fick aldrig dig

Men ändå bär

Jag dig i mig

Som alla lådor på vinden

Jag då och då packar upp

Men vet att jag aldrig kommer kunna placera

 


i mitt hem 


@
/K




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-06-05 08:53



Bookmark and Share


  surface to air
Den här texten är ju hur bra som helst! Berörande och jättefin.

.."Jag fick aldrig dig

Men ändå bär

Jag dig i mig

Som alla lådor på vinden

Jag då och då packar upp

Men vet att jag aldrig kommer kunna placera.."

Slutet på texten tycker jag bäst om. Men texten i sin helhet får 10 poäng av tio ändå :-)
2012-06-11

  Minkki VIP
vilket grepp om verkligheten och orden... "den vi älskat älskar vi alltid" (Claes Andersson) och livet går vidare..
2012-06-10

  Zachrisdotter
Bitterljuvt och vemodsrörande vackert!
2012-06-05

  bittemi VIP
Jättefin!
2012-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP