Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vitare än dovers klippor



skulden brände så het,
min skuld,
din skuld,

- våga aldrig tänka annat

fanns det någon

- oskuld


det låg en skönhet i det fula, tänkte
hon när hon strök sina händer mot de
vita klipporna som var det vackraste
hon sett, kunde du se det som jag

- såg det

en brand i det vita, varmaste
fanns det
röda

en frost i det röda, kallaste
fanns det
vita





[vad är du så rädd för, frågade hon
mjukt när han slog ner blicken redan
innan han hunnit möta hennes]


bränner det
- gjorda



- , eller bränner, påkomsten om, värre

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-31 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP