Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...och så går allting vidare...


Då var det dags att släppa allt
Inte titta tillbaka
Bara blicka framåt
och gå vidare...




Fri vers av Charly
Läst 308 gånger
Publicerad 2006-02-02 19:59



Bookmark and Share


  Markattan
Rader fulla av övertygelse om
att när det är dags att gå, så är det.
Enkla rader som säger mycket.
2006-02-05

    Cajsa
Önskar att jag kunde göra detsamma men det kommer nog så småningom! Bra skrivet!
2006-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly