Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2012-06-05




Vill göra din stad

 

 

Vill kasta mig på sadeln

Ta cykeln, sätta

Mitt hjärta

På pakethållaren

Trampa mina lungors pedaler varma
Rullar ner med mina tankar

Över korsningar

Upp för branta backar

 

 

Över torget

Med söta jordgubbar

Bittra citroner
Och taggiga rosor

 

Åch...

Släppa styret

Låta mina händer

Gå rundvandring

Över alla dina gator

 

Åh...

Jag vill göra din huvudstad

Som en turist utan karta

Med kameran redo

Fånga varje ögonblick

Och med alla sinnen öppna

Omsluta dig

Utan broms

 

 

Bara fortsätta upptäcka Dig

 

©
/K

 

 

 

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-06-05 20:18



Bookmark and Share


  Zachrisdotter
helt underbar!!!!
så härliga metaforer, sprudlande!!!
2012-06-05

    ej medlem längre
Innovativt, unikt och fullkomligt underbart

Att vara personlig mottagare av en dylik text...suck
2012-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP