Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I det stora hela var detta ditt beslut och nu har jag äntligen accepterat


Låt mig få gå...

För varje dag som går
växer bördan inom mig
Har varit tvungen att anpassa mig
för att kunna leva vidare
Ändå håller han mig kvar
Egoistiska skäl?
Som om han vägrar att släppa taget
För varje dag som går
blir jag starkare
och lådorna står på hög
i ett rum som jag inte längre använder
Hur länge?
När ska han förstå att jag menar allvar?
Jag vill inte stå och trampa i träsket
Nu har jag kommit upp till ytan
Är redo, är klar
Vad har han för baktankar?
Dagarna går
Det kliar i fingrarna
vill komma vidare...

...NU




Fri vers av Charly
Läst 278 gånger
Publicerad 2006-02-03 12:40



Bookmark and Share


    Cajsa
Bra skrivet! tack för att du delar med dig!
2006-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly