Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 10 juni

Sumpiga ängar
Blötan fullständigt total
Urmodern gråter

© Ann-Britt Berglund




Fri vers av Ljusletaren
Läst 184 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-10 13:04



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vilken blöta? Kan du inte skicka hit lite också? Fin Haiku i alla fall.
2012-06-10

    ej medlem längre
Eko*poesi,
svanmärkt
och kravmärkt
2012-06-10

  anits VIP
Undebar haiku
2012-06-10

    ej medlem längre
regnatårar nästan.. bra!*
2012-06-10

  Linda CH VIP
Urfin haiku!
2012-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren