Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2012-06-13<br>  <br>


Måla kärlek i en dröm


 

Kanske får jag aldrig hålla Din hand
Fläta in mina fingrar i din stadskärna
Lämna fotspår i sanden
Mot gemensamma mål
Vandra tillbaka hem igen

 

Kanske kommer jag aldrig
Få känna dina andetag
Ge liv i mina lungor
Kanske får jag aldrig smaka
Dina läppars koffein
Så som jag suktar efter socker till kaffet
Du dricker svart
Med några droppar mjölk i

 

Kanske får jag aldrig
Hitta dina läsglasögon under soffan
Du lägger dig bredvid i
Vi kanske inte handlar på ICA
Äter tacos och har Fredagsmys framför Idol
Eller ränner på IKEA en söndagsförmiddag

 

Men i mina penseldrag vet jag att under sker
Så jag målar havet för att kunna dyka i dig
Målar solnedgången för att kunna vakna upp i dina ögon
Där himmel och mark möts syns syrenerna på duk
Där jag låter penseln svepa över din hud
I dröm av färger blir du till motiv
För att kunna se dig

 

inom räckhåll




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-07-07 15:08



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Längtansvackert målar du bilder. Tack!
2012-07-07

    ej medlem längre
Mycket vackert om längtan, med en underton av starkt vemod
2012-07-07

    ej medlem längre
Dina ord griper tag och berör nåt djupt inom. Tack!
2012-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP