Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanketänkt




Jag är bara en själ på jorden som ser ett ljus
i sorg över förlorade själar utan hus
ibland så stannar tiden och någon finns inte mer
livet är så mycket som vi inte ser

Om någon blivit berövad livet i sig
vem kan försvara det säger du till mig
nej ingen kan göra något där livet tar slut
vi kan bara önska att alla hittar vägen ut

ibland försvinner någon före sin tid
kanske är det en som kommit på glid
eller att någon tagit livet för en som bara fanns
då talar vi om hat och jag känner likadant

här finns bara ekon av all denna förlust
och vi jagar den som är skyldig från kust till kust
men om vi alla månar väl om dem som finns på vår jord
hade det inte behövts dessa ord.


Jag är bara en själ på jorden som ser ett ljus
i sorg över förlorade själar utan hus
ibland så stannar tiden och någon finns inte mer
livet är så mycket som vi inte ser




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-16 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP