Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuvlig plats

Positiv är jag till alla er som vill läsa och ge synpunkter till mina skrivna ord
Med orden som ni levererar så finns där en helt förtjusande människas tankar
Vill inte ringakta någon för jag behöver er alla för att få utvecklas i min värld

Varenda en ska med och det spelar inte någon roll vad ni tror eller inte tror på
Att korsfästa någon med ord tillhör inte ens en tanke i min egen skrivarvärld
Däremot vill jag beklädda ljuset och kärleken för att visa att vi alla är av ett

Insuper alla ord och vrider på dem och läser igen för att se orden där bakom
Imponeras mäktigt av slagkraften genom att läsa nyskapande ords byggen
En ljuvlig plats och jag är bara en av er allesammans och inte något förmer

© Ann-Britt Berglund
17 juni 2012




Fri vers av Ljusletaren
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-17 09:37



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Du skriver så fina ord som jag njuter av att läsa.
2012-06-17

  Dufvenberg
Vänlighet..
Ödmjukhet..
Glädje..
2012-06-17

  anits VIP
Underbara positiva tankar du förmedlar
i denna fina text
2012-06-17

    ej medlem längre
underbara tankar, och text! kram **
2012-06-17

  Bibbi VIP
"Att korsfästa någon med ord"...har nog hänt i stridens hetta att jag gjort men då har nåden och förlåtelsen funnits till hands då jag fått ödmjuka mig och be om förlåtelse.
2012-06-17

  Rise Little One
Positiva tankar som alltid
2012-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren