Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då plockar vi fram lite mera ord från mitt gamla ordskafferi ;.) /kram Ps Som ni ser så var jag förtjust i kommatecken på den tiden


Scenerier från livet

Jag är glad och positiv, och trivs med folk, när tillfället bjuder till.
Skrattar och stojar, och lever verkligen ut, i dom rätta sällskapen.
Känner att jag uppskattas så, för min egen, personliga mänsklighet.
Inga falska skådespel från någon, av påklistrade miner och skratt.

Visst kan det ibland kännas skönt att vara den tysta betraktaren.
Bara sitta tyst i sitt eget lilla hörn, och kunna insupa atmosfären.
Registrera människornas olika scener, en helt vanlig vardagskväll.
Lyssna och lära, plus att kunna sålla vetet, från sina fullbordade ax.

Kanske bara sitta, på en varm mossig skogsstubbe, och filosofera.
Insupa sommarens alla olika dofter, och njuta av stillhetens tystnad.
Känna lukter från gran, kåda, skogsmull, och myrtens speciella doft.
Se hur fiskarna bildar små ringar, på skogstjärnens lilla vattenspegel.

Värdesätter sina bästa vänner, och helt enkelt bara vara rädd, om allt.
Njuter av glädjens alla olika skepnader, i livets framtida scenerier.
Känna sig tillfredställd, oavsett om man är ensam, eller i stora sällskap.
Enbart äkta och sann livsglädje, kan sprida sig som ringar på vatten.

© Ann-Britt Berglund




Fri vers av Ljusletaren
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-18 07:43



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbara fina tankar
2012-06-19

  Dufvenberg
Vad härligt
det låter:).

Bejaka sina alla
jag som ryms i
oss.

// Kram
2012-06-18

  LenaJohansson VIP
önskedröm..fint!
2012-06-18

  ResenärGenomLivet VIP
Sköna tankar.
2012-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren