Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tyvärr går det inte att öppna sådana meddelanden




Orubricerat


Tänk dig för!

 

Skicka aldrig ett meddelande utan rubrik

såvida du inte vill att det ska vara oläsbart...

 

Tack, min vän!

Anar att du "bara" ville önska mig -

Trevlig Midsommar!

 

Dito dito!!

 




Övriga genrer av Caprice! VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-22 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP