Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2012-06-23<br>


Ett, kommatecken

 

 

 

Hela växtriket

All blommiga tapeter

Skulle inte räcka för att täcka

Mitt hjärtas väggar

Så som de växer för dig

 

 

Ibland känns det så mycket lättare

Med lyset släckt

Innanför vita väggar

En upphängd skylt utanför min dörr

”Nymålat”

Med hjärtats UTROPSTECKEN!

 

 

Det finns ett kommatecken,

i dina ögon

 

 

För dig

Raderas alla skiljetecken

Vecklas i pannan

Ett stort

FRÅGETECKEN

 

Vill du…med mig?

 



För när jag står
Framför dig

Vet jag
Att det inte finns någon punkt att

Sätta

 

 

Och hur jag än försöker

Hitta dem vet jag att

Orden bara skulle bli citat

Bättre sagda i ett Mmmm...

Därför sätter jag inte punkt här

Bara KOMMA för dig

 

 

Komma,

Komma,

Framför, dig, , ,

 

 

©
/K

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-06-24 00:02



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Applåderar stort.
Tråden följer och växer från början till sista komma
2012-07-04

    ej medlem längre
Outstanding

Helt enkelt outstanding

Originellt så det förslår, snyggt, snitsigt och oerhört livsbejakande

Hoppas denna uppmärksammas av redaktionen
2012-06-24

  Zachrisdotter
hel störtskönt underbart fint!!!
väcker stora leenden!
2012-06-24

  alvan
Fyndigt och härligt, bra jobbat!
2012-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP