Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinter skugga



Efter en vinter
full av skuggor




Äntligen kom solen
brände bort dessa djup
dessa skuggor
all förtvivlan
svartsjukan
försvann ur min själ
borta är nu alla
dessa skuggor



äntligen..




Fri vers av Soessan
Läst 550 gånger
Publicerad 2006-02-04 15:36



Bookmark and Share


    Oprofessionell
En kort dikt, som är bra men kanske kan bli bättre med hjälp av att fylla ut meningarna med lite fler ord, det stycket som jag personligen gillade bäst var det första som näst intill verkar magiskt.
2006-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Soessan
Soessan