Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Receptet Nöt mot tankar - kan beställas på rimapoteket mot rimliga ord




Till hasselvakna AgnesP

 

 

djup sömn i nöt

för henne

i gryttan bland rullande

malande och skvallrande

hånflinande stenarne

 

präntar receptet

för sömn till den vakande

mot sorgen

mot sveket

bot för ensamhet

 

lägg dig i min nöt

jag väntar

 

hälsar dig Din Nöt

 

 

 




Bunden vers av Monika A Mirsch VIP
Läst 550 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-06-30 11:32



Bookmark and Share


  AgnesP
Men åh den nöten. Var precis vad hasselmusen behövde. Att gömma sig i. Mycket rörda tack för det finaste recept:)
2012-06-30

  vera gade VIP
samtal mellan vänner - poeter...
2012-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP