Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små saker


Små saker som aldrig han gjorde
Små saker som för mig har stor betydelse
Omtänksamhet
Prioritering
Att alltid få lov att vara en del i det stora
Det handlar om små saker
Det motsvarar så mycket
När jag får, ger jag alltid tillbaka
Ingen som försummar mig
Tillvarata varje minut av det som jag får
Små saker, värdefulla handlingar
I det stora
blir det större...




Fri vers av Charly
Läst 263 gånger
Publicerad 2006-02-05 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly