Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andlöst

 

för oss är inget heligt

 

ingenting förutom

symmetrin i språket

 

de liksidiga ekvationerna

 

känslan av att

inte falla

inte handlöst

bara vila

 

andlöst

 

i spänd jämvikt

precis mitt emellan

i ett vågspel

 

inte mellan ont

och gott

 

utan mellan två

för tillfället

perfekt balanserade

poler

 

nihilismens stramhet

 

strävheten i

den moderna estetiken

 

en högst respektfull

inkluderande och

allomfattande

 

axelryckning

 




Fri vers av asplausibelt
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-05 15:43



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Gillas stort. Stor visdom och livskunskap i denna. Enkelhet. Men inte alltid enkelt. Tack!
2013-03-08
  > Nästa text
< Föregående

asplausibelt
asplausibelt

Mina favoriter
andas
Uppoffring
jorden röd